Electra Internet Bank

Electra Internet Banking

Tisztelt Ügyfelünk!

Az Electra Internet Banking rendszernél számos szabványos, illetve egyedi fejlesztésű biztonsági komponens szolgálja a védelmet az illetéktelen behatolások, adatszerzések és visszaélések ellen. Ezen biztonsági rendszer része az is, hogy az Electra Internet Bankinget csak bizonyos verziószám feletti böngészőkkel lehet használni. Az előzőeket figyelembe véve tájékoztatjuk Önt, hogy a 2015. július 1-je után frissített Internet Banking verziók már nem fogják támogatni az Internet Explorer 7-es verzióját, így a szolgáltatást ezzel a böngészővel már nem lehet használni.

Az Internet Explorer 7-es verziója 2006. október 18-án (azaz majdnem kilenc éve) jelent meg. Az utolsó nagy frissítést 2007-ben kapta, időközben pedig megjelent az Internet Explorer 8-as, 9-es, 10-es és 11-es verziója is. Ez a módosítás a gyakorlatban azt jelenti, hogy az újabb fejlesztéseket tartalmazó Internet Banking 2015. július 1-től nem fogja beengedni az Internet Explorer 7-et futtató felhasználókat, nekik vagy frissíteniük kell magasabb verziószámra, vagy más böngészőt kell telepíteniük.

Kérjük, hogy az Internet Banking használatakor szíveskedjék az előzőeket figyelembe venni!

 

2011. december 01-től az Electra Internet Banking felületen keresztül van lehetősége igénybe venni a bankszámla tulajdonosoknak a távoli elektronikus számlavezető szolgáltatásainkat. A megújúlt felület alkalmas a pénzforgalommal kapcsolatos tranzakciók rögzítésére (forint és devizaszámla), számlaforgalomi információk lekérdezésére, sms-szolgáltatások igénybevételére.

 

Felhívjuk az elektronikus szolgáltatást (EIB)  igénybe vevő ügyfeleink szíves figyelmét, hogy a Hitelintézet sem e-mailben, sem telefonon, sem más elektronikus csatornán továbbra sem kér ügyfeleitől személyes adatokat a bank elektronikus szolgáltatásaival kapcsolatban, különösen nem felhasználói nevet, jelszót vagy PIN kódot. Amennyiben e-mail-ben bárki, bármilyen indokkal adategyeztetésre szólítja fel, vagy arra kéri az ügyfeleket, hogy jelentkezzenek be a Electra Internet Banking kezelői felületére egy megadott elérési útvonalon, a Hitelintézet hangsúlyosan kéri, hogy ne tegyék ezt meg és az esetről haladéktalanul értesítsék az ügyfélszolgálatot (helpdesk@takinfo.hu)!

 

Az EIB szerverének tanúsítványa lehetővé teszi, hogy független szervezet vizsgálataira alapozva ellenőrizhesse a szolgáltató hitelességét, ezáltal pedig a kommunikáció biztonságát.

Ezért ismételten felhívjuk a figyelmét, hogy takarékszövetünk az Ügyfeleitől semmilyen formában (e-mail, telefon, SMS) ügyfél információt, ügyfélazonosítót, jelszót NEM KÉR.

Ha ilyen kéréssel fordulnak Önhöz, adatokat információt NE ADJON KI, a kisérletet pedig jelezze a számlavezető takarékszövetkezetének.

Electra Internet Banking elérésünk az alábbi: 
honlapunkról: http://www.fontanatakarek.hu 
közvetlenül: https://ibank.takarek.hu

Felhívjuk figyelmüket a rendszer hitelességét igazoló azonosító jelekre.

 CHFEUR
Vétel282.12 Ft308.33 Ft
Közép285.48 Ft312.5 Ft
Eladás288.85 Ft316.70 Ft
Frissítve: 2015.10.09 8:30